Автомобіль і мотоцикл виїхали одночасно в одному напрямку автомобіль їхав зі швидкістю 75 км / год, а мотоцикл зі швидкістю 67 км / год яку відстань

Автомобіль і мотоцикл виїхали одночасно в одному напрямку автомобіль їхав зі швидкістю 75 км / год, а мотоцикл зі швидкістю 67 км / год яку відстань

  • 75-67 = 8
    32 + 8 = 40
    Відповідь: 40км проїде мотоцикл.
  • 1) 75-67 = 8 кв автомобіль проїжджає більше мотоцикла 2) 32/8 = 4 години вони їхали 3) 67 * 4 = 268км проїхав мотоцикл за цей час

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

+ 39 = 40