Допоможи з завданням ❤

Допоможи з завданням ❤

  • 1) 98-95 = 3мешка, 2) 156: 3 = 52кг в одному мішку, 3) 98 * 52 = 5096кг з першого поля; 4) 95 * 52 = 4940кг з другого поля
  • 1)
    98 - зібрали мішків картоплі з першого поля
    95 - зібрали мішків картоплі з другого поля
    x - кількість кг картоплі в 1-м мішку
    193х - всього зібрали
    2)
    156кг + 95x = 98x
    156кг = 98х-95х
    156кг = 3х
    х = 156/3
    х = 52 кг - кількість кг в мішку
    193х = 52 * 193
    193х = 10036 кг - всього зібрали з 2-х полів
    3)
    Відповідь: 10036 кг

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

73 − 64 =