Довжина дистанції триденної велогонки була 480 вперше день проїхали 25% всього шляху в другий день 55% решти шляху Скільки кілометрів проїхали

Довжина дистанції триденної велогонки була 480 вперше день проїхали 25% всього шляху в другий день 55% решти шляху Скільки кілометрів проїхали

  • 25% від 480 = 120
    480-120 = 360 - решту шляху
    вичісляем55% від залишку шляху
    360 * 0,55 = 198
    120 + 198 = 318 проїхали всього
  • 1) 480 * 0,25 = 120 км - в перший день
    2) 480-120 = 360 км - залишилося
    3) 360 * 0,55 = 198 км - у другий день
    4) 480-120-198 = 162 км - в третій день

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

− 2 = 1