Два літаки вилетіли з аеродрому в одне і теж час в протилежних напрямках через 10 хвилин після вильоту відстань між ними було 170 кілометрів

Два літаки вилетіли з аеродрому в одне і теж час в протилежних напрямках через 10 хвилин після вильоту відстань між ними було 170 кілометрів

  • 270/10 = 27кммін- швидкість видалення літаків

    27-15 = 12 км / хв-швидкість другого

    два самолта вилетіли з аеродрому в одне і теж час в протилежних направленіях.первий самолт летів із середньою швидкістю 15 км / хв. другий літак летів із середньою швидкістю 12 км / ч. На якому відстань один від одного будуть літаки чеое3 10хв?

    12 + 15 = 27кммін- швидкість видалення

    27 * 10 = 270 км

  • 17010 = 17 хв
    17 хв = 1020ч

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

+ 76 = 80