Два поїзди виїхали з однієї станції в одному напрямку Перший поїзд виїхав на 2 ч раніше іншого і рухається зі швидкістю 80 км / год Через скільки годин

Два поїзди виїхали з однієї станції в одному напрямку Перший поїзд виїхав на 2 ч раніше іншого і рухається зі швидкістю 80 км / год Через скільки годин

  • На цю задачу Немає никокого рішення. Це завдання неможливо вирішити т.к.неізвестно з якою швидкістю движеться перший поїзд
  • 1) 40 * 2 = 80 км відстань між поїздами в момент виїзду другого поїзда
    2) 80-40 = 40 км / год швидкість зближення
    3) 80: 40 = 2 потрібно другому поїзду що б наздогнати перший
    4) 80 * 2 = 160 км відстань від станції коли другий поїзд наздожене перший

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

62 − = 58