Господиня купила 9кг огірків і 6кг помідорів за однаковою ціною, але за помідори вона заплатила на 75рублей менше Скільки заплатила господиня за помідори і

Господиня купила 9кг огірків і 6кг помідорів за однаковою ціною, але за помідори вона заплатила на 75рублей менше Скільки заплатила господиня за помідори і

  • 1. 9-6 = 3 (кг) - різниця
    2. 75: 3 = 25 (р.) - коштує 1 кг
    3. 9 + 6 = 15 (кг) - овочів всього
    4. 25 х 15 = 375 (р.)

    Відповідь: 375 рублів коштували всі овочі.

    Успіхів!

  • 9-6 = 3
    75/3 = 25 коштує один кг овочів
    9 * 25 = 225 за огірки
    6 * 25 = 150 за помідори

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

+ 72 = 79