Як вирішити скільки рублів треба заплатити за покупку відбулась з двох покет молока які стоять 32рубля за кожен і ще чотири бублика за 17 рублів за

Як вирішити скільки рублів треба заплатити за покупку відбулась з двох покет молока які стоять 32рубля за кожен і ще чотири бублика за 17 рублів за

  • 1) 32x2 = 64 (грн.)
    2) 17x4 = 68 (грн.)
    3) 68 + 64 = 132 (грн.)
    Відповідь: Всього за покупку треба заплатити 132 рубля
  • 32 + 32 = 64
    174 = 68
    64 + 68 = 132
    Відповідь: 132р

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

65 + = 70