Катя хотіла купити 50 цукерок але їй не вистачило 22 руб і тоді вона купила 45 цукерок і дали їй здачі 3 руб скільки коштує одна крнфета

Катя хотіла купити 50 цукерок але їй не вистачило 22 руб і тоді вона купила 45 цукерок і дали їй здачі 3 руб скільки коштує одна крнфета

  • 45 + 22 = 67, 67-50 = 17, 17-3 = 14
  • 1) 45/3 = 15
    Відповідь 15 рублів коштує одна цукерка

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

62 − 52 =