обчислити приклади площа прямокутника довжина якого 15 сантиметрів і вона в 5 рази більше його

обчислити приклади площа прямокутника довжина якого 15 сантиметрів і вона в 5 рази більше його 15: 5 = 3 (див) - ширина 15 * 3 = 45 (см2) - площа Відповідь: 45см2 1. 15: 5 = 3 - шіріна2. 15 х 3 = 45 см2 - площа

Накреслив квадраі зі стороной4см6мм Знайди його периметр і площу Як зміниться периметр і площу, якщо сторону квадрата зменшити в

Накреслив квадраі зі стороной4см6мм Знайди його периметр і площу Як зміниться периметр і площу, якщо сторону квадрата зменшити в Периметр квадрата 4,6 * 4 = 18,4 см (18 см 4 мм)Площа 46 * 46 = 2116 мм кв або 21,16 см кв.Есслі сторону зменшити вдвічі, то периметр зменшиться в два рази (буде 9,2 см), а […]

На малюнку 21морковок роздач ці морквини порівну трьом кроликам скільки морквин отримав кожен кролик роздай ці ж морквини кроликам по 3 скільки

На малюнку 21морковок роздач ці морквини порівну трьом кроликам скільки морквин отримав кожен кролик роздай ці ж морквини кроликам по 3 скільки 1) 21: 3 = 7 (Морк.) - отримав кожен кролик2) 21: 3 = 7 (кр.) - отримало по три моркви 21 морквина на 3 кролика, значить 21/3 = 7-морквин одному кролику21 морквина, по […]

Довжина всього маршруту 9 600 м дві п’ятих яку треба пройти пішки а решта частина проплисти на байдарках яку відстань треба пройти на

Довжина всього маршруту 9 600 м дві п'ятих яку треба пройти пішки а решта частина проплисти на байдарках яку відстань треба пройти на 9 600 м - довжина всього маршруту 2/5 - пройшли пішки? - решті путьпроплилі на байдарках---------------------------------------------------------------------------1 спосіб.1) 9 600 * 2/5 = 9600: 5 * 2 = 3 840 (м) - пройшли […]

З 2 селищ відстань між якими 27 кілометр вийшли Одночасно назустріч один одному два пішохода швидкість першого пішохода 5 кілометрів на годину а

З 2 селищ відстань між якими 27 кілометр вийшли Одночасно назустріч один одному два пішохода швидкість першого пішохода 5 кілометрів на годину а 5 + 4 = 9 км / ч-швидкість зближення пішоходів.27: 9 = 3 часа-пішоходи зустрінуться.Відповідь 3 години 27/5 + 4 = tt = 3часа.....

Треба заасфальтувати ділянку шосе довжина якого 45 км 600м з одного кінця ділянки заасфальтували 7 км 590м а з іншого в 2 рази більше яке

Треба заасфальтувати ділянку шосе довжина якого 45 км 600м з одного кінця ділянки заасфальтували 7 км 590м а з іншого в 2 рази більше яке Треба все перевести в метри і 7590 м помножити на 2, отримуємо 15180м, потім це все відобразити складаємо і отримуємо 22770м і від 45600 м віднімаємо 22770м в результаті виходить […]