По периметру спортивного майданчика прямокутної форми натягнули сітку, ціна якої 130 грн за метр Скільки грошей витратили на сітку для огорожі

По периметру спортивного майданчика прямокутної форми натягнули сітку, ціна якої 130 грн за метр Скільки грошей витратили на сітку для огорожі Сиро чао для попити під рік 1) 210: 14 = 15 (м) - довжина спортивного майданчика. 2) 142 + 152 = 58 (м) - периметр спортивного майданчика. 3) 13058 = 7540 (грн) - витратили […]

Закінчить висновки і приведи свої приклади При множення 1 на будь-яке число виходить При множення 0 на будь-яке число

Закінчить висновки і приведи свої приклади При множення 1 на будь-яке число виходить При множення 0 на будь-яке число 1) то що примножував2) нуль При множенні на 1 виходить те число, яке було на 1 помножено, приклад: 1 * 6 = 6.при множенні на 0, ЗАВЖДИ, вийде проприклад:3 * 0 = 0

Як вирішити задачу: мама зібрала 8 кошиків вишні, по 3 кг в кожному кошику З 14 кг вона зварила варення Скільки кілограмів вишні залишилося які головні

Як вирішити задачу: мама зібрала 8 кошиків вишні, по 3 кг в кожному кошику З 14 кг вона зварила варення Скільки кілограмів вишні залишилося які головні 1) 8 * 3 = 24 всього2) 24-14 = 20 кг залишилося 1) 83 = 24 (кг)2) 24-14 = 10 (кг)

Складіть рівняння і якби їх число 70 збільшили в кілька разів і отримали 630 у скільки разів збільшили число

Складіть рівняння і якби їх число 70 збільшили в кілька разів і отримали 630 у скільки разів збільшили число 630: 70 = 9 - в 9 разів. 70 * х = 630х = 630/70 = 9 🙂

Дві човни відійшли від пристані на озері одночасно в протилежних напрямках Через 3 год відстань між ними було 87 км Знайди швидкість другої

Дві човни відійшли від пристані на озері одночасно в протилежних напрямках Через 3 год відстань між ними було 87 км Знайди швидкість другої 14 * 3 = 42 км проїхала перша човен87-42 = 45км проїхала другий човен45: 3 = 15кмч швидкість другого човна Там 14 або 141 ??????????? !!?! ??! ??

У сестри на 20 р більше, ніж у брата, а разом у них 100 р Скільки рублів у брата

У сестри на 20 р більше, ніж у брата, а разом у них 100 р Скільки рублів у брата 100мінус20равно80 - у брата !!!! 100-20 = 80 руб у брата