У першому кварталі в місті побудували 5 однакових будинках а в другому 8 всього в цих будинках 260 квартир скільки квартир побудована в першому кварталі і скільки

У першому кварталі в місті побудували 5 однакових будинках а в другому 8 всього в цих будинках 260 квартир скільки квартир побудована в першому кварталі і скільки 5 * 260 = 1300 квартир в першому кварталі.8 * 260 = 2080 квартир у другому кварталі. В 1) 52 кв. у другому на мою із залишком (32кв. […]

Два жука вилетіли одночасно в протилежні боки зі швидкістю 8 м хв і 6 м хв Вони пішли один від одного на 70 м Скільки часу вони

Два жука вилетіли одночасно в протилежні боки зі швидкістю 8 м хв і 6 м хв Вони пішли один від одного на 70 м Скільки часу вони 8 + 6 = 14 (м / хв)70: 14 = 5 (хв) 1) 8 + 6 = 14 (м / хв) - загальна швидкість.2) S = V * […]

Вмногоетажном будинку між кожними двома сусідніми поверхами однакову кількість сходинок з першого поверху до четвертого треба пройти 72 сходинки Скільки

Вмногоетажном будинку між кожними двома сусідніми поверхами однакову кількість сходинок з першого поверху до четвертого треба пройти 72 сходинки Скільки Потрібно пройти, 144 сходинки! 1) 72: 4 = 18 (сходинок) - з 1етожа до 2етожа 2) 188 = 144 (сходинки) - до 8 етоже

Знайди суму найменшого п’ятизначного і найбільшого чотиризначного чисел

Знайди суму найменшого п'ятизначного і найбільшого чотиризначного чисел 10000 + 9999 = 19999 !!!!!!!!!!!! 10000 + 9999 = 19999Лгкая завдання!

З двох міст виїхали одночасно назустріч один одному два мотоциклісти Один з них рухався зі швидкістю 70 км / год і проїхав до зустрічі 140 км, а інший

З двох міст виїхали одночасно назустріч один одному два мотоциклісти Один з них рухався зі швидкістю 70 км / год і проїхав до зустрічі 140 км, а інший Ответте відстань між містами 270 кілометрів Відстань 270 кілометрів

Які числа треба вставити замість зірочок щоб отримати правильну рівність

Які числа треба вставити замість зірочок щоб отримати правильну рівність (-8-6t) 11 = -88-66t **** Тут не складнопросто нужнопоставіть перше число -8 а друге 6якщо буде правильно постав краще

Допоможіть будь ласка з задачі потрубно коротким записом розв язання

Допоможіть будь ласка з задачі потрубно коротким записом розв язання Через балів, смітячи ....... 1) (9 + 7): 4 = 4 ящ2) 20: ((30: 3) -5)) = 4ч