Через скільки секунд зустрітися дві ластівки летить на зустріч один одному якщо швидкість кожен з них 23 м / с а відстань між ними 920

Через скільки секунд зустрітися дві ластівки летить на зустріч один одному якщо швидкість кожен з них 23 м / с а відстань між ними 920 Найдм загальну швидкість 232 = 46 (м / сек)щосекунди вони наближаються один до одного на 46 метрів92046 = 20 (сек) - час через яке вони зустрінутьсяВідповідь: через 20 секунд зустрінуться […]

Цукровий пісок при переробці в рафінад втрачає 2/15 своєї маси скільки треба взяти цукрового піску щоб отримати 351 кг

Цукровий пісок при переробці в рафінад втрачає 2/15 своєї маси скільки треба взяти цукрового піску щоб отримати 351 кг Складаємо рівняння:2/15 * х = 351; х = 15 * 351/2 = 2 632,5 (кг);Треба взяти 2 632,5 кг цукрового піску Поділи 351 на дві п'ятнадцять і вийде2632 1/2

Вирішіть завдання номер 448

Вирішіть завдання номер 448 Вибачте я можу її вирішити там незрозуміло зніміть завдання ще раз і я вирішу Нехай в -перший день Оля прочитала 42 - е сторінки, тоді у -другий: 42: 6 = 7, за два дні Оля прочитала: 7 + 42 = 49, тоді Оле залишилося прочитати 259-49 = 210-відповідь

Довжина прямокутника 4 см, ширина в 2 рази коротше Обчисли площа цього

Довжина прямокутника 4 см, ширина в 2 рази коротше Обчисли площа цього A = 4 смb = 4: 2 = 2 (см) S = a * bS = 4 * 2 = 8 (кв см)Відповідь: 8 кв см площа прямокутника. 4: 2 = 2 (см) - ширина4 * 2 = 8 (см) - площа

вирішити задачу в Естонії в 2010 році начіслевалось 1340584 жителів з них 335 604 естонців 254865 російських 54688 українців 45685 белоресцев і 10000

вирішити задачу в Естонії в 2010 році начіслевалось 1340584 жителів з них 335 604 естонців 254865 російських 54688 українців 45685 белоресцев і 10000 639742 жителя з інших країн. 1340584-254865-335604-54688-45685-10000 = 639742

Поїхала в табір на 25 днів по неділю до мене приїжджала мама Яке найбільше число раз мама могла до неї

Поїхала в табір на 25 днів по неділю до мене приїжджала мама Яке найбільше число раз мама могла до неї 25: 7 = 3 4/7, тобто в таборі вона провела 3 тижні повних (це 3 неділі точно) і ещ 4 дня, якщо в ці дні попалося неділю, то максимальне число неділь - 4, значить мама […]