Довжина всього маршруту 9 600 м дві п’ятих яку треба пройти пішки а решта частина проплисти на байдарках яку відстань треба пройти на

Довжина всього маршруту 9 600 м дві п'ятих яку треба пройти пішки а решта частина проплисти на байдарках яку відстань треба пройти на 9 600 м - довжина всього маршруту 2/5 - пройшли пішки? - решті путьпроплилі на байдарках---------------------------------------------------------------------------1 спосіб.1) 9 600 * 2/5 = 9600: 5 * 2 = 3 840 (м) - пройшли […]

На малюнку 21морковок роздач ці морквини порівну трьом кроликам скільки морквин отримав кожен кролик роздай ці ж морквини кроликам по 3 скільки

На малюнку 21морковок роздач ці морквини порівну трьом кроликам скільки морквин отримав кожен кролик роздай ці ж морквини кроликам по 3 скільки 1) 21: 3 = 7 (Морк.) - отримав кожен кролик2) 21: 3 = 7 (кр.) - отримало по три моркви 21 морквина на 3 кролика, значить 21/3 = 7-морквин одному кролику21 морквина, по […]

вирішити

вирішити 1200/6 = 200 м за один день заасфальтує перша бригада.1200/12 = 100 м за один день заасфальтує друга бригада200 + 100 = 300 м заасфальтує перша і друга бригада за день1200/300 = 4 дня.Відповідь: за 4 дні заасфальтують цю ділянку. За 4 дні заасвальтіруют цю ділянку

Оленка купила 6 пакетів Горішок и получила 0,4грн здачі Для покупки 9 пакетіків їй НЕ вистача 2,9 грн Скільки коштує пакетик

Оленка купила 6 пакетів Горішок и получила 0,4грн здачі Для покупки 9 пакетіків їй НЕ вистача 2,9 грн Скільки коштує пакетик Нехай х грн. - ціна одного пакетика горiшкiв. рівняння:6х + 0,4 = 9х - 2,90,4 + 2,9 = 9х - 6х3,3 = 3хх = 3,3: 3х = 1,1Вiдповiдь: 1,1 грн. 1) 9-6 = 3 […]

З городу зібрали 48 кілограм картоплі капуста на 20 кілограм менше ніж картоплі і помідорів 2 рази менше ніж капусти Скільки кг помідорів зібрали з

З городу зібрали 48 кілограм картоплі капуста на 20 кілограм менше ніж картоплі і помідорів 2 рази менше ніж капусти Скільки кг помідорів зібрали з 48 кг - 20 кг = 28 кг (капуста)28 кг: 2 = 14 кг (помідори)Відповідь: зібрали 14 кг помідорів 1) 48-20 = 28кг капусти2) 28: 2 = 14кг помідорів