Вершники потрібно було проскакати 84 кілометрів Перші 4 години він рухався зі швидкістю 15 кілометрів на годину а в решту шляху зі швидкістю 12

Вершники потрібно було проскакати 84 кілометрів Перші 4 години він рухався зі швидкістю 15 кілометрів на годину а в решту шляху зі швидкістю 12 1) 15 * 4 = 60 (км) проїхав вершник за 4 години2) 84 - 60 = 24 (км) йому залишилося проїхати3) 24: 12 = 2 (години) витратив на шлях, що залишився4) […]

Якщо число збільшити на 500 то вийде 4200-яке число пропущених

Якщо число збільшити на 500 то вийде 4200-яке число пропущених 4200-500 = 3700Перевірка: 500 + 3700 = 4200Якщо я написала неправильно, не зліться. 500 * 8 + 400 = 4200вс нічого складного постав будь ласка клас

У подруг були білі, зелені, сині сукні та туфлі У Ані колір сукні і туфель збігаються, Валя наділу ні білі сукні і туфлі, а Наташа наділу зелені туфлі

У подруг були білі, зелені, сині сукні та туфлі У Ані колір сукні і туфель збігаються, Валя наділу ні білі сукні і туфлі, а Наташа наділу зелені туфлі Аня наділу білі туфлі і біле плаття.Валя наділу сині туфлі і сині плаття.Наташа наділу зелние туфлі і зелное плаття. Аня-біле, Валя-синє, Наташа-зелені

Скільки кг в одній 10 частини тонни в однієї п’ятої частини центнера

Скільки кг в одній 10 частини тонни в однієї п'ятої частини центнера 1000: 1/10 = 1000/1 (помножити) 1/10 = 100кг в 1/10частини тонни 1т = 1000кг1000кг: 10 = 100 кг в одній частині тонни._________________________________1ц = 100кг100: 5 = 20 кг в одній п'ятій центнера._________________________________Бажаю удачі!!!

Запиши різниця 69 і 28; суму чисел 60 і 26 Збільш різниця на 56; зменшити суму на 46 знайди значення кожного виразу

Запиши різниця 69 і 28; суму чисел 60 і 26 Збільш різниця на 56; зменшити суму на 46 знайди значення кожного виразу 69-28 = 4160 + 26 = 8641 + 56 = 9786-46 = 40 60-26 = 3460 + 26 = 86Різниця на 5634 + 56 = 90Сума на 4668-46 = 40