Як налити в каструлю 2 л води, якщо є банки місткістю 1 і 3 л Запиши числові

Як налити в каструлю 2 л води, якщо є банки місткістю 1 і 3 л Запиши числові 3-1 = 2налити три літри в трилітрову банку, відлити літр в літрову банку, залишок в каструлю Взято 1 л банку наповнити до верху залити в каструлю взяти знову цю банку і знову залити і перелити в каструлю з […]

Електричка рухається зі швидкістю 50 кілометрів на годину а швидкий поїзд зі швидкістю 80 км / ч який потяг пройде більшу відстань електричка за 4:00 або

Електричка рухається зі швидкістю 50 кілометрів на годину а швидкий поїзд зі швидкістю 80 км / ч який потяг пройде більшу відстань електричка за 4:00 або 1) 50 * 4 = 200 (км)2) 80 * 3 = 240 (км)3) 240-200 = 40 (км)Відповідь: на 40 км більше проїхав швидкий поїзд. Відповідь: на 40 км більше […]

Довжина прямокутника дорівнює 6 сантиметрів а його площа дорівнює 24 квадратних сантиметра Знайдіть ширину цього

Довжина прямокутника дорівнює 6 сантиметрів а його площа дорівнює 24 квадратних сантиметра Знайдіть ширину цього Ширина дорівнює 246 = 4 см відповідь ширина = 4 см А = 6 смS = 24 кв смb-?S = a * bb = S: ab = 24: 6 = 4 (см) Відповідь: 4 см ширина прямокутника.

Скільки чисел великих 10 але не великих 31 записати іспозуя толоько цифри 1 2 3

Скільки чисел великих 10 але не великих 31 записати іспозуя толоько цифри 1 2 3 11, 12, 13, 21, 22, 23, 31 7- (11,12,13,21,22,23,31)

Теляті-півроку, а козеня-місяці Скільки місяців буде козеняти, коли теляті буде один рік і два місяці

Теляті-півроку, а козеня-місяці Скільки місяців буде козеняти, коли теляті буде один рік і два місяці 6-1 / 14-хх = 114/6х = 7/3х = 2 місяці і 10 днів Теляті = 6 месяцевКозленку = 0,5 месяцевКогда теляті буде 14 месяцевКозленку буде 14-6 = 8. 0,5 + 8 = 8,5 місяців