ЗАВДАННЯ НА ДРОБІ ПЖ

ЗАВДАННЯ НА ДРОБІ ПЖ Нехай х яблук в 1 кошику, тоді у 2 кошику 4х.всего 32кг, складемо рівняння: х + 4х = 325х = 32х = 32/5х = 6,4 в 1 кошику4 * 6,4 = 25,6 кг яблук у 2 кошику В одному кошику x яблук, в іншій-4 x, х + 4х = 32,5х = […]

Мамі 32 роки дід старше матері на 30 років бабуся з молодшою ​​діда на 3 роки скільки років бабусі

Мамі 32 роки дід старше матері на 30 років бабуся з молодшою ​​діда на 3 роки скільки років бабусі 32 + 30 = 62-деду62-3 = 59-бабусі 32 + 30 = 62лет матері62-3 = 59років

Від двох станцій відстань між якими 34 км одночасно протилежних напрямках відійшли два потяги Один поїзд йшов зі швидкістю 82 км \ год, а інший на

Від двох станцій відстань між якими 34 км одночасно протилежних напрямках відійшли два потяги Один поїзд йшов зі швидкістю 82 км \ год, а інший на 1) 82 + 8 = 90км / год швидкість другого поїзда 2) 82 + 90 = 172км / ч швидкість видалення 3) 1 723 + 34 = 550км. Відповідь: […]

Хлопці поїхали в спортивний табір На машину вони завантажили спортінвентар, який складається з 6 ящиків, по 40 кг кожен, і 2 контейнерів по 100 кг

Хлопці поїхали в спортивний табір На машину вони завантажили спортінвентар, який складається з 6 ящиків, по 40 кг кожен, і 2 контейнерів по 100 кг 1) 40 * 6 = 240 (кг) -вага ящиків 2) 100 * 2 = 200 (кг) -вага контейнерів 3) 240 + 200 = 440 (кг) -вага вантажу Відповідь: 440 кг […]

У великій матрьошці уміщається 10 матрьошок поменше Скільки їх потрібно вийняти з набору, щоб в ньому залишилося 9

У великій матрьошці уміщається 10 матрьошок поменше Скільки їх потрібно вийняти з набору, щоб в ньому залишилося 9 Відповідь 2 матршкі спасибі плиз Дві матршкі треба вийняти

Власна швидкість човна 7,85км / год швидкість течії 2,6 км / год за який час човен пропливе за течією річки відстань рівне

Власна швидкість човна 7,85км / год швидкість течії 2,6 км / год за який час човен пропливе за течією річки відстань рівне 7,85 + 2,6 = 10,45 (км / год)12,5410,45 = 1.2 (ч) 7,85 + 2,6 = 10,45км / ч-швидкість човна за течією12,54 / 10,45 = 1,2 години = 1 час12мін відповідь: за 1 годину […]

Округлите ці числа до СОТЕНЬ, дісятке, ОДИНИЦЬ, десятий, сотих і тисячних

Округлите ці числа до СОТЕНЬ, дісятке, ОДИНИЦЬ, десятий, сотих і тисячних 235,0973 = 235,1 = 23515,095 = 15,1 = 150,2738 = 0,3 2-в сотнях це 200.теперь в дісятке-20-тепер в едініцах2 -і тисічах 2000.І так з усіма

З двох міст відстань між якими 450 кілометрів одночасно назустріч один одному виїхали два мотоциклісти Швидкість одного мотоцикліста 65

З двох міст відстань між якими 450 кілометрів одночасно назустріч один одному виїхали два мотоциклісти Швидкість одного мотоцикліста 65 450: (65 + 85) = 3 (ч) -вони зустрінуться 450: (65 + 85) = 450: 150 = 3 (ч)