Костя йшов лісом а км а полем на б км більше Весь шлях зайняв т годин З якою швидкістю йшов

Костя йшов лісом а км а полем на б км більше Весь шлях зайняв т годин З якою швидкістю йшов 1). а + б = с (км) Костя йшов полем2). а + с = D (км) всього3). D: т = Е (км / год) швидкість Кістки (A + B): TОсь ^ _ ^Дуже легкий питання

Склади завдання з короткої запису було-використовували 5кгі6кгосталось30кг

Склади завдання з короткої запису було-використовували 5кгі6кгосталось30кг 1) 5 + 6 = 11 2) 30 + 11 = 41било Після того, як для пиріжків використовували 5 кг борошна, а для пельменів 6 кг борошна, в мішку залишилося 30 кг борошна. Скільки муки було в мішку спочатку?

Накреслити відрізок довжини якого дорівнює 1/25 м

Накреслити відрізок довжини якого дорівнює 1/25 м = 1метр 25см ----------------------------------------------- _Привіт всім!_Відповідь на запитання. 1м = 100см: 25 = 4 см25Накреслив відрізок довжиною 4 смРада була допомогти, удачі в математиці, звертайтеся! = ^. ^ =

У двох кошиках 32 кг яблук, причому в одній з них яблук в 4 рази менше, ніж в інший Скільки кг яблук в кожній

У двох кошиках 32 кг яблук, причому в одній з них яблук в 4 рази менше, ніж в інший Скільки кг яблук в кожній У першій буде 8а в другій 32 Х + 4х = 325х = 32х = 6,4кг в першій4 * 6,4 = 25,6кг в другій

Перше число 60 друга у 3 рази менше за перший а трете у 4 разіменшеза одного

Перше число 60 друга у 3 рази менше за перший а трете у 4 разіменшеза одного 1) 60: 3 = 20 - 2 число2) 20: 4 = 5 - 3 число 60: 3 = 2020: 4 = 5один 20третій 5

Накреслити відрізок довжина якого дорівнює 3/4 дм

Накреслити відрізок довжина якого дорівнює 3/4 дм 1дм = 10см10: 4 * 3 = 7,5 см = 75мм 1дм = 10см10см * 3/4 ​​= 30/4 = 7целих 2/4 см1см = 10мм10мм * 2/4 = 20/4 = 5 (мм)7целих 2/4 см = 7см 5мм - довжина відрізка.---------------------------------------- А _________________________ В 7см 5мм