Яка відстань пройлёт лижник за 3 год якщо він рухається зі швидкістю 9 км / год

Яка відстань пройлёт лижник за 3 год якщо він рухається зі швидкістю 9 км / год Він пройдт27 кілометрів 3 * 9 = 27 (км) -він пройде за 3 години

За 2 дні Вова проїхав на велосипеді 108 км Скільки км він проїхав в кожен з цих днів, якщо весь цей час він їхав з однієї з тією ж швидкістю

За 2 дні Вова проїхав на велосипеді 108 км Скільки км він проїхав в кожен з цих днів, якщо весь цей час він їхав з однієї з тією ж швидкістю Напевно, 54кілометра 108: 2 = 54км-в один деньВідповідь: 54 км

Два жука одночасно поповзли від дерева в протіположних напрямках швидкість першого 3 см / c другого 5см / с через який час відстань між жуками буде

Два жука одночасно поповзли від дерева в протіположних напрямках швидкість першого 3 см / c другого 5см / с через який час відстань між жуками буде 5 + 3 = 8 см / с-швидкість видалення жуків.48/8 = 6 с-через стільки між ними була відстань 48 см. Відстань 48))))))))) *)))))))

В клас зайшли 20 учнів Вони розсілися порівну за 10 партами Скільки учнів за кожною партою Потім в клас увійшли ще 10 учнів Скільки парт

В клас зайшли 20 учнів Вони розсілися порівну за 10 партами Скільки учнів за кожною партою Потім в клас увійшли ще 10 учнів Скільки парт 20: 10 = 2 учня за 1 партою 10: 2 = 5 парт потрібно 1) 20: 10 = 2 (у) за 1 партою2) 10: 2 = 5 (П) буде потрібно

У скільки разів 5/6 хв менше, ніж 4 хв 10 с

У скільки разів 5/6 хв менше, ніж 4 хв 10 с Мені здається потрібно 4 хв і 10 з превротіть в дес. ін потім це число виходить 250 сек потім відняти получется 244.4 5/6 хвилини одно (5/6) * 60 = 50 сек. А 4 хвилини 10 секунд дорівнює 4 * 60 + 10 = 250. […]