У супермаркеті купили джем в баночках по 200 г, всього 600г Потім купили стільки ж баночок з дитячим пюре, всього 450 г Знайди масу однієї баночки з дитячим

У супермаркеті купили джем в баночках по 200 г, всього 600г Потім купили стільки ж баночок з дитячим пюре, всього 450 г Знайди масу однієї баночки з дитячим 1) 600: 200 = 3 (б.) - джем2) 450: 3 = 150 (г) маса однієї баночки з дитячим пюре 1) 600: 200 = 3 баночки2) 450: 3 […]

плиз прошу вас

плиз прошу вас У хлопчика було всього 42 руб При покупці 3х тюльпанів залишиться 6 рублів. А при покупці 5 Не хватіт18 рублів. Тобто 2 тюльпана стоять 6 + 18 = 24 рубля. Значіт1 тюльпан коштує 24/2 = 12 рублів.12 * 3 = 36рублей.А так як при покупці 3х тюльпанів ще залишилися б 6 рублів, […]

Як поділити стовпчиком 340176 на 64

Як поділити стовпчиком 340176 на 64 1.Делім 340 на 64, берм 5 разів, залишок 20;2. Зносимо 1, тепер ми ділимо 201 на 64, берм 3 рази, залишок 9;3. Зносимо 7, ділимо 97 на 64, берм 1 раз, залишок 33;4. Зносимо 6, ділимо 336 на 64, берм 5 разів, залишок 16;5. Зносимо 0, ділимо 160 на […]