Машина проїхала 288км за 4 год а маоцікл предолел той же рассояніе за 3ч чия середня швидкість більше і на

Машина проїхала 288км за 4 год а маоцікл предолел той же рассояніе за 3ч чия середня швидкість більше і на 2884 = 72 км / год швидкість машини 2883 = 96 км / год швидкість мотоцикла 96-72 = 24 км / год відповідь відповідь на 24 кілометрів на годину швидкість мотоцикліста більше ніж машини 1) […]

Що більше 45процентов від 72 або 72процентов від 45

Що більше 45процентов від 72 або 72процентов від 45 45% = 0,45 72% = 0,7272 * 0,45 = 32,4 45 * 0,72 = 32,4-----------------------------------------------------------Відповідь: 45% від 72 = 72% від 45 45: 100 х 72 = 32,4 72: 100х45 = 32,4 однаково

Терміново завдання 166 з поясненнями

Терміново завдання 166 з поясненнями 1) 3600: 4 = 900 км / год летить самолт.2) 900: 0.25 = 225 км / ч пролітає верталт.3) 3825: 225 = 17 годин.відповідь: 17 годин знадобиться вертолту щоб пролітеть 3825 кілометрів. 1) 3600: 4 = 900 (км / ч) - швидкість самолта.2) 900: 41 = 225 (км / ч) […]

За 2 дні зібрали 11,7ц буряка скільки буряка зібрали за2дня

За 2 дні зібрали 11,7ц буряка скільки буряка зібрали за2дня Сам же сказав - 11,7 ц. за два дні. Ну ось тобі і відповідь. 11.7 ц. Відповідь: 11,7ц зібрали буряків за 2 дні

, Зробити перший номер

, зробити перший номер 2 + 4 + 4 + 2 = 12 га............................................. 1 клітина = 1 Га, значить довжина ділянки 4 Га і 2 Га.P - периметрa - сторона 1b - сторона 2Формула: P = 2 * (a + b) = 2 * (4 + 2) = 2 * 6 = 12Відповідь: P […]

В одній коробці 10 тістечок в двох коробках в 2 рази більше у скільки разів більше тістечок в трьох коробках ніж в одній а в п’яти коробках в

В одній коробці 10 тістечок в двох коробках в 2 рази більше у скільки разів більше тістечок в трьох коробках ніж в одній а в п'яти коробках в У три рази, в 5 разів, в сім разів 1) 1023 = 15 (п)відповідь 15 піріжних.