Перші 2 год автомобіль їхав зі швидкістю 60 км / год, а в наступні 3 чувелічіл швидкість на 10 км / год яку відстань проїхав автомобіль Скільки кілометрів йому ще

Перші 2 год автомобіль їхав зі швидкістю 60 км / год, а в наступні 3 чувелічіл швидкість на 10 км / год яку відстань проїхав автомобіль Скільки кілометрів йому ще 1) 260 = 1202) 60 + 10 = 703) 120 + 70 = 1904) 350-190 = 160визнай відповідь кращим прошу 2 * 60 = 1203 […]

У школі потрібно пофарбувати 180 дверей Один маляр покрасит всі двері за 15 днів, а інший -за 10 днів за скільки днів вони пофарбують всі двері, працюючи

У школі потрібно пофарбувати 180 дверей Один маляр покрасит всі двері за 15 днів, а інший -за 10 днів за скільки днів вони пофарбують всі двері, працюючи 180/15 = 12 дверей в день 1 маляр180/10 = 18дверей в день 2 маляр12 + 18 = 30 разом180/30 = 6 ДНВ (1/15 + 1/10) / 180 = […]

Другий відрізок на 5 та довгі третього на і на 2 дм коротше першого знайди довжину першого відрізка якщо довжина третього 1

Другий відрізок на 5 та довгі третього на і на 2 дм коротше першого знайди довжину першого відрізка якщо довжина третього 1 1 отр. -?2 отр. - на 5ДМ б. третього і на 2ДМ м. першого3 отр. - 1 м1) 10-2 = 8 (дм) - 2 отр.2) 8-5 = 3 (дм) - 3 отр. Відповідь: […]

Знаючи що з 1 лютого в кожну з трьох аптек міста щотижня привозять 4500 упаковок нових вітамінів, відповідай на наступні

Знаючи що з 1 лютого в кожну з трьох аптек міста щотижня привозять 4500 упаковок нових вітамінів, відповідай на наступні 1 Завдання) 4500-3750 * 4 = 30002 Завдання) 3630 * 29 = 1052703 Завдання) 175004 = 4375 1. 3000 упаковок2. вона не накопичить анітрохи упаковок3. через 4

Вісім яблук розклали порівну на 4 тарілки скільки яблук на одній тарілці

Вісім яблук розклали порівну на 4 тарілки скільки яблук на одній тарілці 8: 4 = 2яблока на тарілці У кожній тарілці по 2 яблуко