У Ані 100 руб Після екскурсії в сувенірній крамниці вона вирішила купити набір листівок за 48руб і два календаря Аня побачила, що набір на 22 руб дорожче, ніж

У Ані 100 руб Після екскурсії в сувенірній крамниці вона вирішила купити набір листівок за 48руб і два календаря Аня побачила, що набір на 22 руб дорожче, ніж 22х2 = 44 (р)48 + 44 = 92 (р)відповідь так вистачить Так, хватіт.48-22 = 26руб варто один календар26 * 2 = 52 руб-2 календаря52 + 48 = […]

Обчислювальні площа квадрата, периметр якого дорівнює 360 дм2

Обчислювальні площа квадрата, периметр якого дорівнює 360 дм2 360/4 = 9090 * 90 = 3600дм2 360/4 = 90 (дм) - сторонаS = a * a = 90 * 90 = 8100 (дм2) - площа

Банка розчинної кави коштує 56 руб вартість двох пакетів кави становить сьому частину вартості банки знайти вартість двох пакетів

Банка розчинної кави коштує 56 руб вартість двох пакетів кави становить сьому частину вартості банки знайти вартість двох пакетів 2 пакети кави стоять 8 рублів 56: 7 = 8 (руб) 8 + 8 = 16 (руб)

Довжина городу прямокутної форми 12 м, а ширина 1 \ 3 частину довжини Якої довжини паркан потрібен навколо городу

Довжина городу прямокутної форми 12 м, а ширина 1 \ 3 частину довжини Якої довжини паркан потрібен навколо городу 12: 3 = (4 + 4) + (12 + 12) = 32 12 раз. 3 = 4 (12 +4) умн.2 = 32 м