У кравчині було 26 м тасьми Кілька метрів вона вичерпали на обробку 4 однакових блузок Після цього у неї залишилося 14 м тасьми Скільки

У кравчині було 26 м тасьми Кілька метрів вона вичерпали на обробку 4 однакових блузок Після цього у неї залишилося 14 м тасьми Скільки Було-26м.Ізрасходовала-? м, але зробила 4 блузки.Осталось- 14м.26-14 = 12 (м) - пішло на блузки.12/4 = 3 (м) - на кожну блузку.Відповідь: 3 метра. 26-14 = 12 (м) пішло на пошиття 4 […]

У мами є вишня, малина, смородина і полуниця Скільки різних компотів вона може зварити з цих ягід, якщо кожен компот буде зварений з двох

У мами є вишня, малина, смородина і полуниця Скільки різних компотів вона може зварити з цих ягід, якщо кожен компот буде зварений з двох Мені здається 4 * 4 = 16А хоча вона може лише 6 ....Так як1. ст. + М.2. ст. + С.3. ст. + К.4. м. + С.5. м. + К.6. с. + […]

З 2 кг борошна виходить 3 кг печеного хліба Скільки хліба вийде з 1 ц борошна з 1 т борошна 30

З 2 кг борошна виходить 3 кг печеного хліба Скільки хліба вийде з 1 ц борошна з 1 т борошна 30 100/2 = 5050 * 3 = 150 кг хліба з 1 центнера1000/2 = 500500 * 3 = 1500 кг печ хліба з 1 тонни 1) 1 ц = 100 кг 100: 2 * 3 […]

Дріб 1 1/3 (одна ціла одна третя) перетворити в десяткову

Дріб 1 1/3 (одна ціла одна третя) перетворити в десяткову Її не можна перетворити в десяткову. це буде +1,33333333333 Буде 1, (3) в періоді

Вирішіть терміново з діями

Вирішіть терміново з діями Спочатку порахуємо чисельник: 6 3/4: 9 + 24: 6/7 - 1/9: 4/21 = 27/4 * 1/9 + 24/1 * 7/6 - 1/9 * 21/4 = 3/4 + 28 / 1 - 7/12 = 9/12 + 336/12 - 7/12 = 338/12; так вийшло за рахунок скорочень, тепер порахуємо знаменник: 53 2/3 - […]