Вичесліть швидкість туриста якщо шлях рівний 3,6кмон пройшов за0,6ч

Вичесліть швидкість туриста якщо шлях рівний 3,6кмон пройшов за0,6ч 3,6 / 0,6 = 6км / чВідповідь: 6 км / год 3,6: 0,6 = 6 (годин)

До обіду магазин продав 1 цілу і третина четверте тонн картоплі, а після обіду — на одну другу тонн менше Скільки тонн картоплі продав магазин за

До обіду магазин продав 1 цілу і третина четверте тонн картоплі, а після обіду - на одну другу тонн менше Скільки тонн картоплі продав магазин за 1_3 / 4-1 / 2 = 7 / 4-1 / 2 = 7 / 4-2 / ​​4 = 5/4 (т) -після обіду;7/4 + 5/4 = 12/4 = 3 (т) […]

Продавець овочевого магазину купує з яблуками за 12манатов і продає за 17манатов, Яка прибуток від продажі8ящіковяблок Виріши завдання різними

Продавець овочевого магазину купує з яблуками за 12манатов і продає за 17манатов, Яка прибуток від продажі8ящіковяблок Виріши завдання різними 1 спосіб:17-12 = 5 (манатів) -Прибуток з одного ящика;85 = 40 (манатів) -Прибуток від 8ми ящиків.2й спосіб:812 = 96 (манатів) -за стільки магазин купить 8 ящиків;817 = 136 (манатів) -за стільки магазин продасть 8 ящиків;136-96 = […]

На які два числа крім 1 і 10 ділиться будь кругле число

На які два числа крім 1 і 10 ділиться будь кругле число Будь-яке число, що ділиться на 10, буде ще ділитися на 2 і на 5. Відповідь: 2 і 5 будь кругле число ділиться щена 2 і 5

Зроби схеміческій малюнок і виріши завдання Треба розкласти в коробки 20 олівців, по 6 олівців у каждою Скільки коробок потрібно Скільки олівців

Зроби схеміческій малюнок і виріши завдання Треба розкласти в коробки 20 олівців, по 6 олівців у каждою Скільки коробок потрібно Скільки олівців 1) 20: 6 = 3 (коробок) буде потрібно2) 68 = 18 (олівців) -поместятся в ці 3 коробки3) 20-18 = 2 (олівця) -останетсяВідповідь: 3коробкі потрібно; 2 олівця залишиться Ну малюнок треба буде самому подумати20: […]

Допоможи з завданням ❤

Допоможи з завданням ❤ 1) 98-95 = 3мешка, 2) 156: 3 = 52кг в одному мішку, 3) 98 * 52 = 5096кг з першого поля; 4) 95 * 52 = 4940кг з другого поля 1)98 - зібрали мішків картоплі з першого поля95 - зібрали мішків картоплі з другого поляx - кількість кг картоплі в 1-м […]