Витрачено 80% тих, що були грошей залишилося 60рублей Скільки грошей було витрачено

Витрачено 80% тих, що були грошей залишилося 60рублей Скільки грошей було витрачено 100-80 = 20% залишилося60 р.- 20%х р. - 100%х = (100 * 60) / 20 = 300 руб було300-60 = 240 витратили 60р = 20%80% = 602080 = 240рублей

Дружина Робен гуда зібралася під велетенським дубом товщина стовбура дуба 200 см, що состовляет 1/3 частина його висоти або 1 / 4часть шірини його коріння яке

Дружина Робен гуда зібралася під велетенським дубом товщина стовбура дуба 200 см, що состовляет 1/3 частина його висоти або 1 / 4часть шірини його коріння яке Хз окккккккккккккккккккккк? 600 см. Висота, 600 см. Ширина корони.600 см = 0,6 М.

плиз оч надо виріши завдання На млин привезли спочатку 120 мішків зерна, а потім ще 52 Коли частина зерна змололи, залишилося незмолотого 7 т

плиз оч надо виріши завдання На млин привезли спочатку 120 мішків зерна, а потім ще 52 Коли частина зерна змололи, залишилося незмолотого 7 т 1) 120 + 52 = 172 мішка привезли на млин 2) 75 * 172 = 12900 кг 3) 12900 - 7800 = 5100 кг - змололи 4) 5100: 75 = 68 […]