Ціна 1 кг кави 600р; 5кг кави коштують стільки ж, скільки 10кг чаю Яка ціна 1 кг чаю Вирішіть задачу двома

Ціна 1 кг кави 600р; 5кг кави коштують стільки ж, скільки 10кг чаю Яка ціна 1 кг чаю Вирішіть задачу двома 1 спосіб. 1 кілограммкофе коштує 600 рублів, отже, 5 кілограм кави стоять 3000 рублів саме стільки ж коштують 10 кілограм чаю, отже, 1 кілограм чаю коштує 300 рублів:3000/10 = 300. Завдання вирішена.2 спосіб рівняння.1 […]

Продавець овочевого магазину купує з яблуками за 12манатов і продає за 17манатов, Яка прибуток від продажі8ящіковяблок Виріши завдання різними спосабами

Продавець овочевого магазину купує з яблуками за 12манатов і продає за 17манатов, Яка прибуток від продажі8ящіковяблок Виріши завдання різними спосабами 1 спосіб12 * 8 = 96 манатів -за покупку восьми ящиків17 * 8 = 136 манатів -за продаж восьми ящиків136-96 = 40 манатів-прибуток з продажу2 спосіб(17 * 8) - (12 * 8) = 40 манатів-прибуток […]

Постав замість гуртків знаки «+» або «-» так, щоб вийшли вірні записи

Постав замість гуртків знаки "+" або "-" так, щоб вийшли вірні записи 1) 6 + 8-102) 7-5 + 183) 9 + 4-74) 8-2 + 9 6 + 8-10 = 47-5 + 18 = 209 + 4-7 = 68-2 + 9 = 15

Розмістіть величини в порядку зростання а) 2 / 5км 1/2 км 6 / 10км 25 / 100км 20 / 50км 7 / 8км

Розмістіть величини в порядку зростання а) 2 / 5км 1/2 км 6 / 10км 25 / 100км 20 / 50км 7 / 8км А) 1 / 2,2 / 5,6 / 10,7 / 8,20 / 50,25 / 100.б) 1 / 2,2 / 5,3 / 4,12 / 20,20 / 25.в) 1 / 2,2 / 3,5 / 6,8 […]

Велосипедист їде зі швидкістю 12км / год Яке відстань він проїде з цією швидкістю за 15 хв

Велосипедист їде зі швидкістю 12км / год Яке відстань він проїде з цією швидкістю за 15 хв 15 хв = 15:60 = 1/4 (години) (тому що 1 година = 60 хв)S = Vt12 км / год * 1/4 годину = 3 кмВідповідь: за 15 хвилин він проїде 3 км Він проїде 3 кілометри