Кравчиня купила 9 м ситцю, а шовку в рази більше Скільки метрів тканини купила кравчиня

Кравчиня купила 9 м ситцю, а шовку в рази більше Скільки метрів тканини купила кравчиня 1) 92 = 18 (м) -шовк2) 9 + 18 = 27 (м) 9 * 2 = 18 м шовку18 + 9 = 27 м всього

З однієї ділянки зібрали 224 кг гороху а з іншого в 2 рази більше шосту частину всього гороху розклали в 28 пакетів порівну скільки кг гороху в кожному

З однієї ділянки зібрали 224 кг гороху а з іншого в 2 рази більше шосту частину всього гороху розклали в 28 пакетів порівну скільки кг гороху в кожному 1. 2242 = 448 (кг) - гороху зібрали з другого поля.2. 224 + 448 = 672 (кг) - гороху зібрали всього.3. 6726 = 112 (кг) - одна […]

Знайдіть загальний знаменник У двох дробів 15/18 11/16

Знайдіть загальний знаменник У двох дробів 15/18 11/16 Щоб не паморочитися просто перемножити 18 і 16 і вийде 288)) Спільний знаменник ---------- 288

Два велосипедиста одночасно виїхали з міста в протилежних напрямках Один їхав зі швидкістю 14 км / год, а другий 17км / год На якій відстані один

Два велосипедиста одночасно виїхали з міста в протилежних напрямках Один їхав зі швидкістю 14 км / год, а другий 17км / год На якій відстані один 14 * 4 = 56 км на таку відстань поїде перший велосипедист через 4 години17 * 4 = 86 кмна таку відстань поїде второйвелосіпедіст через 4 години86 + 56 […]

Вантажна машина при перевезенні меблів ізрасходиала до зупинки 48 л пального а після отсановкі 32 л скільки годин була в дорозі машина якщо за 1 годину 16

Вантажна машина при перевезенні меблів ізрасходиала до зупинки 48 л пального а після отсановкі 32 л скільки годин була в дорозі машина якщо за 1 годину 16 Витратили - 48л., 32л.Норма витрати в 1 годину - 16 л.Час в дорозі -?48 + 32 = 80 літрів - пального витратила машина80: 16 = 5 годин - […]