За годину робочий виготовляє 25 деталей У перший день він працював 8 годин, а в другій

За годину робочий виготовляє 25 деталей У перший день він працював 8 годин, а в другій 25 * (8 + 7) = 375 деталей за два дні 1) 25 * 8 = 200 (дет.) - За 8 годину 2) 25 * 7 = 175 (дет) -За8часов 3) 200 + 175 = 375 (дет) Відповідь: За […]

Пасічник набрав з вуликів 30 кг меду 8 кг меду він віддав родичам А решті мед хоче розкласти в банки по 4 кг в кожну Чи вистачить йому 5

Пасічник набрав з вуликів 30 кг меду 8 кг меду він віддав родичам А решті мед хоче розкласти в банки по 4 кг в кожну Чи вистачить йому 5 30 кг всього; 8 кг віддав, таким чином 30-8 = 22 кг залишилося. 224 = 5.5 банок. Відповідь: 5 банок не вистачить. 1) 30-8 = 22 […]

Заняття в музичній школі триває по 30 хвилин кожна зміни між ними по 10 хвилин о 14:00 почалася перше заняття у скільки закінчиться 3

Заняття в музичній школі триває по 30 хвилин кожна зміни між ними по 10 хвилин о 14:00 почалася перше заняття у скільки закінчиться 3 1) 10 * 2 = 20 (хв) зміни2) 30 * 3 = 90 (хв) Іроки3) 30 + 90 = 120 (хв)-всього4) 120мин = 2год5) 14: 00 + 02: 00 = 16: […]

З селища о 12:00 дня в одному напрямку виїхали два велосипедисти швидкість першого 180 метра хвилина 210 метрів в хвилину Яке відстань буде між

З селища о 12:00 дня в одному напрямку виїхали два велосипедисти швидкість першого 180 метра хвилина 210 метрів в хвилину Яке відстань буде між 1) 720: 180 = 4 (хв) час за яку проїхав 720 м. Перший велосипед. 2) 2104 = 840 (м.) Проїхав другий. 3) 840-720 = 120 (м) відстань між велосипедистами. 1) 720: […]