У 5 однакових коробках лежать 30 кг печива скільки буде потрібно таких коробок щоб упакувати 72 кг

У 5 однакових коробках лежать 30 кг печива скільки буде потрібно таких коробок щоб упакувати 72 кг 1) 30: 5 = 6 (кг) -в одній коробке2) 72: 6 = 12 (к) -для 72 кгОтвет: знадобиться 12 коробок. 1) 30: 5 = 6 (кг)-ст. у однй Коробцов2) 72: 6 = 12 (к.)

Було 28 ворон прилетіли — стало40 ворон, і друге завдання було — прилетіли 12 ворон стало 40

Було 28 ворон прилетіли - стало40 ворон, і друге завдання було - прилетіли 12 ворон стало 40 40-28 = 12- воронів прилетіла. 1 завдання-прилетіли 12 ворон2 завдання-28 ворон прилетіли

Наручний годинник відстає на 7 хвилин і показують 9ч 58мин яке точний час

Наручний годинник відстає на 7 хвилин і показують 9ч 58мин яке точний час 9ч 58 хв + 7хв = 10 годин 05 хвилин 10ч5мін-точний час

Вася піймав х карасів, а окунів в 3 рази менше Скільки спіймав окунів вася

Вася піймав х карасів, а окунів в 3 рази менше Скільки спіймав окунів вася Х 3 -окунь зловив Вася Вася піймав х / 3 окунів.

Від стрічки відрізали 2 раз по 27 м залишилося 46 м якої довжини була стрічка на початку

Від стрічки відрізали 2 раз по 27 м залишилося 46 м якої довжини була стрічка на початку Рішення:1) 27 + 27 = 54м відрізали2) 46 + 54 = 100 м Відповідь: 100м була стрічка на початку. 2 * 27 = 54 + 46 = 100 м була стрічка