Периметр ділянки землі 144 м ширина 24 м знайти площу ділянки

Периметр ділянки землі 144 м ширина 24 м знайти площу ділянки 144 * 24 = 3456 (м в кв) !!!!!!Відповідь 3456 м в кв А = 144мв = 24 мр = (24 * 2) + (144 * 2) = 336мр = 336мВідповідь: р = 336м

У трьох хлопчиків 6 олівців порівну скільки олівців у кожного хлопчика

У трьох хлопчиків 6 олівців порівну скільки олівців у кожного хлопчика За 2 олівця у кожного хлопчика 6: 3 = 2відповідь 2 олівця.

Два фермера посадили в городі по 200 кущів полуниці але одінухажівалі кращі зібрав в середньому по 500 грам з кожного куща а інший тільки по 200 грам з

Два фермера посадили в городі по 200 кущів полуниці але одінухажівалі кращі зібрав в середньому по 500 грам з кожного куща а інший тільки по 200 грам з 1. 200500 = 100000гр зібрав перший фермер2.200200 = 40000 гр зібрав другий фермер3.100000-40000 = 60000 гр60000гр = 60 кгВідповідь: на 60 кг більше 1) 200 * 500 […]

Один трубоукладач уклав 192 метра труб за 24 години роботи, а інший 220 метрів труб за 20 годин роботи Яка швидкість роботи кожного

Один трубоукладач уклав 192 метра труб за 24 години роботи, а інший 220 метрів труб за 20 годин роботи Яка швидкість роботи кожного 1) 192: 24 = 8 (мч)2) 220: 20 = 11 (мч)3) 190: (11 + 8) = 10 (ч) 1. 19224 = 8 труб на годину 1 трубоукладач2.22020 = 11 труб на годину […]

У квітковому магазині Юра купив 3 троянди по 23 рубля і 5 гвоздик за все квіти хлопчик заплатив 99 рублів скільки коштувала одне

У квітковому магазині Юра купив 3 троянди по 23 рубля і 5 гвоздик за все квіти хлопчик заплатив 99 рублів скільки коштувала одне 3 * 23 = 6999-69 = 3030/5 = 6 руб варто гвоздика 3 * 23 = 69 руб коштували троянди99-69 = 30 руб обійшлися 5 гвоздиктоді одна гвоздика варто30: 5 = 6 […]