З двох пунктів, відстань між якими 287,3 км, одночасно назустріч один одному виїхали два автомобіля Швидкість одного з них дорівнює 53 км / год,

З двох пунктів, відстань між якими 287,3 км, одночасно назустріч один одному виїхали два автомобіля Швидкість одного з них дорівнює 53 км / год, Швидкість другого 53 * 1.3 = 68.9км / чПерший проїхав 53 * 2 = 106кмдругий проїхав 68.9 * 2 = 137.8кмвідстань між ними 287.3-106-137.8 = 43.5кмСпасибі поставити не забудь) Знаходимо швидкість […]

Як дізнатися скільки сантиметрів двох третин частин у 12 сантиметрів

Як дізнатися скільки сантиметрів двох третин частин у 12 сантиметрів 12: 3 = 442 = 8відповідь 8 см Двінадцаіь деліш на два потім на три і складиваеш

Бджола летить зі швидкістю 6 м / с За який час вона долеетіт до вулика, якщо знаходиться на відстані 360м від

Бджола летить зі швидкістю 6 м / с За який час вона долеетіт до вулика, якщо знаходиться на відстані 360м від 360 6 = 60 секЗа 60 сек або за 1 хвилину долетить 360: 6 = 60 сек.60 сек. = 1 хв.Відповідь: бджола долетить до вулика за 1 хвилину.

Якщо одне яйце вариться 4 хв Скільки варяться 5 таких яєць Відповідь знаю

Якщо одне яйце вариться 4 хв Скільки варяться 5 таких яєць Відповідь знаю 4 хвилини тому що вони варяться всі разом 4 хвилини вони будуть варитися

Ваня щодня отримує від мами 50, а витрачає 42 р Через скільки днів він зуміє накопичити гроші на покупку нового диска з улюбленим фільмом, якщо диск коштує

Ваня щодня отримує від мами 50, а витрачає 42 р Через скільки днів він зуміє накопичити гроші на покупку нового диска з улюбленим фільмом, якщо диск коштує 1) 50 - 42 = 8 руб. - залишається кожен день2) 120: 8 = 15 днівВідповідь: Ваня зможе накопичити гроші на диск за 15 днів. 50-42 = 8120: […]

терміново

терміново завдання 11) 16 * 4 = 64 км проїде перший вів.2) 21 * 4 = 84 км проїде другий вів.3) 84-64 = 20 км між ними Друге завдання1) 3мс8с = 24м2) 5мс8с = 40м3) 40-24 = 16м4) 16 + 20 = 36мВідповідь: Відстань між ними 36 метрів)))