Велосипедисти за три дні проїхали 144 км в перший день вони проїхали 1/3 всього шляху, а в другій — 5/12 всього шляху скільки кілометрів вони проїхали в

Велосипедисти за три дні проїхали 144 км в перший день вони проїхали 1/3 всього шляху, а в другій - 5/12 всього шляху скільки кілометрів вони проїхали в

  • 1) 144: 3 * 1 = 48 (км) в перший день
    2) 144: 12 * 5 = 60 (км) у другий день
    3) 144- (48 + 60) = 36 (км) в третій день
    Відповідь: в третій день 36 км
  • 1) 144: 3 = 48 км - в 1 день
    2) 144: 12 * 5 = 60 км - у 2 день
    3) 48 + 60 = 108 км - в 1 і 2 день разом
    4) 144-108 = 36 км - в 3 день.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

− 9 = 1