Влітку кілограм огірків коштує 60р Мама купила 2 кг 300 г огірків Скільки рублів здачі вона повинна отримати з 500

Влітку кілограм огірків коштує 60р Мама купила 2 кг 300 г огірків Скільки рублів здачі вона повинна отримати з 500

  • 1) 2,3 * 60 = 138 (р) -мама заплатила
    2) 500-138 = 362 (р)
    Відповідь: 362рубля здачі повинна отримати мама.
  • 60 * 2,3 = 138р за 2 кг 300г500-138 = 362р здача

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

82 − = 81