З двох селищ, відстань між якими 27 км, одночасно назустріч один одному вийшли два пішоходи Швидкість першого 4 км / год, а другого -5км / ч

З двох селищ, відстань між якими 27 км, одночасно назустріч один одному вийшли два пішоходи Швидкість першого 4 км / год, а другого -5км / ч

  • Через 2 години вони пройдуть 18 км а зустрінуться через 3 години
  • 1) Скільки пройшло перше пішохід за 2 години? 4 * 2 = 8 км. 2) Скільки пройшло друге пішохід за 2 години? 5 * 2 = 10 км 3) Яке відстань пройшли 2 пішохода? 10 + 8 = 18 км.4) Яке відстань буде між ними через 2 години? 27-18 = 9 км.5) Через якийсь час вони зустрінеться? Нехай а-час в путі.Составляет рівняння 4а + 5а = 27, 9а = 27, а = 3 години. Відповідь: через дві години між ними буде 9 км.Встретітся вони через 3 години.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

77 + = 85