З двох селищ відстань між якими 27 км одночасно назустріч один одному вийшли два пішоходи швидкість першого 4 км / год а другого 5км / ч

З двох селищ відстань між якими 27 км одночасно назустріч один одному вийшли два пішоходи швидкість першого 4 км / год а другого 5км / ч

  • 1) (5 + 4) помножити на 3 = 272) 27-27 = 0.Ответ: через три години вони зустрінуться!
  • 1) 5 + 4 = 9 (км в ч) швидкість зближення
    2) 9 * 3 = 27 (км) відстань

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

+ 20 = 21