З двох селищ, відстань між якими 63 км, одночасно вийшли на зустріч один одному 2 пішохода Швидкість першого пішохода 5 км / год, швидкість другого 4

З двох селищ, відстань між якими 63 км, одночасно вийшли на зустріч один одному 2 пішохода Швидкість першого пішохода 5 км / год, швидкість другого 4

  • Загальна швидкість дорівнює 5 + 4 = 9 км / год
    63 км ми ділимо на загальну їх швидкість і отримуємо 7 годині
    Вони пройшли обидва по 7 годин: перший 35км. а другий-28км.
    Якось так)))))))))
  • 5 + 4 = 9 км / год - швидкість зближення
    63: 9 = 7 год. - час, через яке пішоходи зустрілися
    7 * 5 = 35 км - відстань, яка пройшла перший пішохід
    7 * 4 = 28 км - відстань, яке пройшов другий пішохід

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

64 − = 63