З турбази одночасно вийшли в протилежному напрямку два туриста Через 5 год відстань між ними було 60 км Яка швидкість другого туриста якщо

З турбази одночасно вийшли в протилежному напрямку два туриста Через 5 год відстань між ними було 60 км Яка швидкість другого туриста якщо


  • 60км5ч = 12скор сб
    12-5 = 7скор 2 тур
  • 1) 5 * 5 = 25 (км)
    2) 60-25 = 35 (км)
    3) 35 * 5 = 7 (км / год)
    відповідь: 7 км / год швидкість 2 туриста

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

+ 35 = 44