За 3 години проїхав 75 ​​км / год, а за 2 години прошол 4 км / год, Яка відстань він преодалел

За 3 години проїхав 75 ​​км / год, а за 2 години прошол 4 км / год, Яка відстань він преодалел

  • 233 км ...................
  • 3 * 75 = 225 км за 3 год
    2 * (75-12) = 126 км за 2 год зі зниженою швидкістю на 12 км
    4 * 80 = 320 км за 4 год зі швидкістю 80 км / год
    225 + 126 + 320 = 671 км

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

− 5 = 1